Web Design en Web Development is meer dan een hobby. Het is het ontdekken van kansen in een wereld waarin niemand onbereikbaar is.

Mijn naam is Matthijs Hondebrink, fervent reiziger en levensgenieter. Ik heet u van harte welkom op de website van Mumba!

In 2012 besloot ik om de uitdaging aan te gaan. In een tijd waarin iedereen websites kan “bouwen”, probeer ik mijzelf te onderscheiden in websites, webshops en smartphone apps die een meerwaarde bieden voor u of uw bedrijf.

Ik ben geboren op 14 januari, 1985 en heb naast mijn eigen bedrijf Mumba een baan als front-end developer voor Topicus Jeugdzorg. Een baan die ik koester, helemaal als ik mij realiseer dat ik in deze functie iets kan betekenen voor de Jeugdgezondsheidszorg in Nederland.

Maar omdat ik naast nobele ook andere doelen wil nastreven, heb ik besloten om naast deze baan mijn kennis en expertise ook in te zetten voor een bedrijf waarin ik zelf de regie heb! Waarin ik mijzelf samen met mijn klanten optimaal kan inspannen om tot creatieve oplossingen te komen. Oplossingen die werken, oplossingen die ervoor zorgen dat u uzelf met uw bedrijf kan presenteren!